Aftentur til Vissenbjerg

Det fantastiske vejr mandag betød at Jakob og jeg tog en tur til Vissenbjerg. Vi var ikke de eneste der havde fået den gode ide, masser af børn med forældre, samt et par karpefisker stod langs bredden – vi kunne lige mase os ned på pladserne ved øen. Vi fiskede begge med take-a-part, jeg selv med 1 mm elastik, 1,5 g flåd, 0,16 hovedline, 0,12 forfang, og en 14ér krog. Foderet var Betain Mussel Mix med majs, 4mm pellets og lidt casters. Desværre for brasenfiskeriet, var skallerne og GEDDERNE helt tossede, og der var rigtig mange jagter på foderpladserne. Vi holdt stand til det begyndte at blive mørkt, og havde trods gedderne et nogenlunde fiskeri. Jakob med en del skaller (incl et par 2-300 grams) og lidt skimmers. Jeg selv 36 skaller og 16 skimmers/brasen op til godt 1 kg (knag 5 kg i alt). Beklager de dårlige billeder, kameraet nægtede at bruge blitz. Min næste tur til Vissenbjerg bliver ikke ved øen, der var squ for mange gedder, det bliver et sted hvor jeg kan fiske til en kant med siv, hvor der forhåbenligt ikke er gedder i samme mængde.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.