Fedt fiskeri i Odense Å

I dag skulle jeg en tur til Odense Å. Jeg valgte en plads lige opstrøms Kastanjebroen, hvor jeg kunne fiske med 11,5 m take-a-part uden stangen kom ud på gangstien. Der var ikke meget strøm i åen, så jeg valgte at fiske med 1,2 mm elastik, 2 g´ flåd og en 14ér krog. Foder: ½ kg No1, ½ kg Gardon , ½ kg Black Magic, lidt majs og maddiker. Alt foder blev cuppet ud. Den første halve time fik jeg 6-7 skaller og en brasen på 1 kg, herefter døde fiskeriet. 20 minutter uden fisk fik mig til at overveje et pladsskifte, men heldigvis begyndte fiskene stille og roligt at hugge igen. Herefter blev fiskeriet bare bedre og bedre, ingen store fisk, kun skaller, et par minirimter og lidt løje. Jakob holdt mig lidt med selskab, og lidt før jeg stoppede kom Niclas forbi og hjalp herefter med at veje fisk. 4½ times fiskeri (inkl. den døde periode) gav 26 kg fisk – én brasen, og omkring 200 skaller og et par minirimter og løje. Fantastisk fiskeri, kan ikke huske hvornår/om jeg tidligere har fået 25 kg skaller i åen.

2 replies
  1. tokio
    tokio says:

    Mig og “Gnallingen” oplevede det samme for et par uger siden i Odense Å – lige pludselig døde fiskeriet og ingen af os fangede noget i godt en times tid. Derefter blev fiskeriet bedre og bedre! Underligt!

  2. Peter Juul Hansen
    Peter Juul Hansen says:

    De sidste ture til Vissenbjerg er blevet “forstyrret” af gedder på pladsen, hvor gedderne jagter vildt rundt på foderpladsen. Jeg tror at det samme sker i åen, hvor der en gang imellem kommer en stor gedde ind i foderet og ødelægger fiskeriet.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.