Odense Å fredag

Stod op 6.30, og ville prøve en ”gammel plads” i Odense Å ved Borreby. Fik slæbt grejet ned af skrænterne, og pakkede ud i et sving jeg syntes så godt ud. 13 meteren kunne lige nå over hvor jeg gerne ville fiske, men da jeg målte dybden blev jeg lidt overrasket: 50 cm – arghh! Svinget var sandet godt til. Målte dybden lidt nedstrøms, og fandt en lille strækning med knap en meter vand. Grejet blev flyttet, og der blev cuppet et par kugler foder ud. Efter endnu lidt fodring, og en halv times fiskeri havde jeg fanget én skalle. Det så squ ikke godt ud – jeg pakkede alt grejet, slæbte det op ad skrænten, og kørte til græsplænen ved OB´baner. Ud med grejet igen, og nu var der fisk at fange. Ikke så vildt som i går længere nedstrøms, men stille roligt og stabilt fiskeri. Skallerne var lidt større på denne plads, blandet med lidt mindre rimter. Og der kom også en fin brasen på land. 2½ times fiskeri nåede jeg, og dagens fangst blev på 9,5 kg – fordelt på 49 skaller, rimter og aborre, og en enkelt brasen på 2,5 kg. Hvis jeg kan komme op imorgen 5.30 vil jeg ud og se om der er ved at komme liv i karperne.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.