Slider og bolo i Vidåen

Vi var i dag 4 mand der forsøgte os med Vidåen endnu engang, denne gang udelukkende med slider-match og bolo. Vi havde på tidligere ture set at der faktisk er OK med fisk i Vidåen, samt ikke mindst at de også kan fanges på distancen.

Pga. en stærk østenvind var slider-match at foretrække i dag, dog blev der også fanget fisk på bolo. Dybden ligger på 3,5-4,0 meter, hvilket er meget match-venligt.

Fiskeriet i Vidåen er bestemt ikke nemt, der skal kæmpes for hver eneste fisk, og man risikerer at elementerne (regn, vind, strøm) er så meget imod en at det er tæt på umuligt, men det er selvfølgelig ens for alle.

Jeg selv fik fint gang i fiskene fra start, mens Casper til højre, og Ole til venstre havde noget sværere ved at finde melodien. Kim, 2 pladser til venstre, fik også stille og roligt gang i nogle fisk på slider-matchen.

Udover nogle helt ok skaller var det primært flirer på 150-200g der vejede i nettet. Jeg fik også en rimte på anslået 800g, den vejede selvfølgelig også fint i nettet.

Efter ca. 3,5 times fiskeri stoppede vi og pakkede sammen. Casper havde 3 fisk, jeg havde 2,77 kg, Ole havde ligeledes 3 fisk, mens Kim havde 1,17 kg.

Vi kan kraftigt anbefale at besøge Vidåen, den har fisket meget stabilt i år, med vægte på 2 – 3,5 som højeste vægte på dagen.

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.