Årets første karper

Lørdag morgen skulle der fiskes karper. Jeg ankom tidligt til søen, fik blandet foder og samlet take-a-parten. Desværre ingen tegn på aktive karper. Cuppede lidt foder, pellets og majs – og herefter kom jeg til at vente… Efter næsten 2 timers fiskeri kom årets første karpe på land, en fin spejlkarpe på 1,5-2 kg. Herefter blev der mere aktivitet på pladsen, og den næste time kom yderligere 4 karper på land. Jeg fiskede 3 timer, inden der var så meget vind at det ikke var hyggeligt mere. Morgenens fangst blev 15 skaller og 5 karper, i alt 7,5 kg. Herefter hjem og læsse grejet af, og hente Rasmus og hans kammerat – nu skulle drengene på fisketur. 3 meter pole, sol og hamburgere. En hyggelig tur med ungerne der fangede ca. 20 skaller.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.