Jensen Pool Happy Easter Special Meeting Of The Giants In Carp Mekka.

Så var det Jensens Pool der stod for skud her Påske søndag. Jeg havde inviteret Morten, Morten og Peter til en gang karpefiskeri på Tap´en. Vi trak lod kl 9 og jeg trak det længste strå, som gav den berømte Panda Bay.

Da vi startede fiskeriet, var der dog også godt med fisk hos Gnalling og Peter S. Jeg selv fangede stille og roligt lidt fisk. Morten J kunne ikke rigtig få gang i noget, det var først efter frokost pausen, at der kom gang i lidt.

Fiskeriet var rigtig godt de første 2 timer, Gnalling og Peter S gav den virkeligt gas og fangede rigtig mange fisk. Næsten alle fisk blev taget på Tap, jeg fik dog 2 fisk på metode feeder. Som agn blev der vidst fanget mest på majs.

Efter 4,5 times fiskeri blev resultat
Morten J: 2,15 kg
Morten Gnalling: 28,34 kg
Peter S: 20,89 kg
Simon J: 20,31 kg

Tak for en super god dag, hvor Gnalling smadrede alt og alle. Satte ny sørekord og rippede os for en 50´er pr snude. Godt klaret fisker.

5 replies
  1. mk fisker123
    mk fisker123 says:

    havde en god periode hvor jeg fik et par stykker eller tre lige efter jeg skød 2-3 kugler foder ud. Jeg kogte mindst i det i dag, dog startede schitooh bedst og for Morten Jensen gik det hen og blev en dyr tur, det må han vidst nok selv forklare xD
    Det kunne også være fordi at vi fiskede slider? kunne godt nok ikke få noget på bund, men aligevel

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.