Nørreåen eller Gudenåen, et spørgsmål om held? ;)

Team Bombix AKA: Kasper, Victor og jeg var ude på de vilde våger i Torsdags. Efter meget bøvl med at finde en egnet trailer på Fynsland gik turen mod Gudenåen, nærmere bestemt der hvor Nørreåen løber sammen med Gudenåen. Vejret var skønt og slæbeturen med grejet var som på en VARM sommerdag, men skønt skønt. Jeg sad lige oppe i Nørreåen mens Victor og Kasper fiskede ud i Gudenåen, Victor var den første til at måle dybden på 11 m. TAP og der faldte humøret da godt nok lige lidt. blot omkring en meter! Det samme hos mig, hvis ikke endda lidt mindre endnu. Kasper gad da ikke pakke TAP ud så, og valgte at fiske stickflåd. Tvivlen på succes var naturligvis stor da vi så begyndte, men den skulle dog hurtigt blive gjort til skamme. Der var massere af fisk overalt selv på det lave vand. Kasper styrede antalsmæssigt med sit stickflåd, mens Victor lallede lidt bagefter med TAP og han fiskede da også senere lidt stickflåd. Jeg selv fangede sådan ca. ligesom Victor blot var fiskene meget sjovere og større da det ofte var rudskaller og flire/skimmers. Jeg fik bla. en 3-4 rudskaller op til 800 g. Disse fik Victor også en af. Vi fiskede en 4-5 timer til at starte med og vejede så ind. Kan ikke lige huske de præcise tal, men Kasper have over 20 kg i gode store gråskaller, jeg en 16-17 kg og Victor lidt mindre. SUPER fedt fiskeri. Efter denne indvejning fiskede vi et par timer mere og der var stadig massere af fisk. Her fik Kasper også en af de store rudskaller.

Super dag i super vejr! Fedt at prøve noget nye steder.

MVH: Andreas

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.