OSK klubmesterskab i Gudenåen

Ja beklager at det tog så længe at få ordnet billederne, men har haft en ret travl påskeuge.

Nå, men sidste weekend, lørdag, havde vi i OSK vores første afdeling af klubmesterskabet, fiskevandet var Gudenåen og vi sad opstrøms for parkeringspladsen ved Stevnstrup fra broerne og op ad. Fiskeriet var generelt glimrende på TAP, dog måtte Stig tage til takke med en meget dårlig dag fra en “angivelig” utrolig dårlig plads. Resultatlisten ligger jeg desværre ikke inde med på dette tidspunkt, kan kun huske at Morten fik 17,noget, jeg selv 16,noget og Kasper lidt mindre? Men her er da i det mindste en flok billeder.

MVH:
Andreas Reinau

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.