Badebro i Jels

Idag tog jeg en tur ned til Jels sø, der var cirka 2,5 m dybt og jeg fiskede med en 5m pole med 3g flåd og 12’er krog.
Der var fisk fra start af og det var nogle rigtig fine 200-300 grams skaller og havde en kæmpe brasen på omkring de 3 kilo men havde lige tynd nok line på så den ville ikke med op :(. men det viste sig hurtig at det ikke var den eneste brasen på pladsen, fik dog kun en mere på omkring 1,5kg, ellers fik jeg også nogle aborre på 300-400 gram, fiskede nemlig med orm fordi maddiker kunne det ikke lige give til i dag.
Men ellers en rigtig hyggelig dag hvor jeg selv sad og hyggede mig lidt
Fik omkring 15 kg havde ingen vægt så måtte tage det på fornemmelsen af vægten.

Lidt senere på dagen da jeg skulle på vej hjem cyklede jeg langs jels sø hvor ved den sidste båd kaj lå en kæmpe karpe og spiste lidt omkring de nye åkander helt inde ved breden så jeg tog lige lidt billeder af den men så kom den så tæt på at jeg kunne røre ved den også skulle jeg lige se om man kunne bære den op af vandet det lykkedes mig sgu at få den med op så det har bare været en vild fed dag
Karpen vejede omkring 6-7 kg

-Jakob Hansen

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.