Jels nedersø

Idag tirsdag var jesper og mig en tur forbi jels for at fiske lidt skaller på pole. Vi valgte begge en 6mtr og 3gr prop. Dybden var ca 3mtr. Der var fisk fra start til slut og det var store skaller vi fik. Vi fiskede begge med majs for at sortere lidt i skallerne hvilket virkede super. Da vi var færdige havde vi brugt 2,5kg majs!!! og en enkelt dåse og jesper kunne veje 21,5kg ind. Jeg havde haft lidt bedre rytme i mit fiskeri så jeg kunne veje 34kg ind med lidt hjælp fra kærgaard junior og co. En go dag ved vandet hvor der både var unge damer der badede og div landsby tosser der kiggede forbi :o)

Mvh Søren

7 replies
 1. Elo Kjerside
  Elo Kjerside says:

  Hej Søren!

  Tillykke med den fine fangst. Kan du ikke sende mig et GPS link til hvor henne i søen i har fisket da jeg måske gerne vil til Jels neder sø og fiske!

  På forhånd tak!

  Mvh Elo

 2. Kærgaard
  Kærgaard says:

  Super fedt Sørensen.. så gik Jesper endelig tæv… så er det bare mig som mangler en sejr.. man kan også sagtens gå ned i stang længde.. 4-5 m og så fiske på en meters dybde.. det havde Jakob held med den anden dag.

  Super godt fisket I 2 rockere

 3. timpe
  timpe says:

  Either a day before the spring cup (17th/18.. or just after 24th/25th)

  What day suits you best to join us??

  Elo – are you taking a few days off work for his visit ??

  Tim

 4. Elo Kjerside
  Elo Kjerside says:

  Hej Søren!

  1. Det bliver nok en eller flere dage før bededag jeg tager til Jels for fiske sammen med Cees.

  Så Søren du må gerne lige give mig dit mobil nummer så vi kan aftale nærmere. Du behøves ikke at sende/vise dit mobil nummer her på bloggen du kan bare sende til det mig som en besked.

  2. Som det ser ud lige nu kommer Tim og Mark også med og vi får sikkert flere med.

 5. Kærgaard
  Kærgaard says:

  Hej Drenge..

  Husk at fiskeriet fra badebroen i Jels, snart er slut, idet badegæsterne er begyndt at vise sig, og det derfor bliver forbudt at fiske fra broen. Men fiskere er utrolig aktive over det meste af søen.

  Et rigtig godt sted ville være 200 m. til venstre for badebroen. Her er der fint sti helt nede ved vandet, og det er perfekt til matchfiskeri på 20-30 m.

  Et andet godt bud ville være for enden at midtsøen (ved den store p-plads) Her følger man stien 50 m. rundt, hvor det kommer rigtige fine pladser. Her er skrænten ikke så voldsom, og feeder, match og slidermatch ville være at fortrække.

  Jeg kan desværre ikke nå forbi og fiske med jeg i weekenden.

  Casper Kærgaard

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.