Rimte i god kondition

Målet i år var en rimte tæt på de 2 kg, men det skulle blive pænt svært, for efter 3 ture med take a`part og match stangen i odense Å, og som gav mig følgene vægte på ca. 6,0-6,0-7,0 kilo samlet på 2 1/2 – 3 timers fiskeri, desværre udelukkende små rimter op til ca. 700 gram + en brasen på 2 kg, ligeledes mistede jeg en grov rimte som jeg kun nåede at se et par sekunder af inden den slap krogen.

Så jeg måtte simpelthen afsted igen idag, fik lavet en sparsom fodring, samt smidt et par handfulde majs ud med slangebøssen på match distancen, de mindre fisk var hurtigt på pladsen idag, først efter 2 1/2 time krogede jeg en god fisk som jeg faktisk skød til at være en ok brasen for den fightede fint, heldigvis viste det sig senere at være et en rigtig flot, kort og tyk rimte i den rigtige kondition, jeg fik den hurtigt vejet til 1,9 kilo rent og kun 49 cm, fik hurtigt taget et par selvudløser billeder samt genudsat alle fiskene…

Mvh.hilsen
Allan Nielsen, VENDS

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.