Super forårs fiskeri i odense Å

Den 25 april skulle medeturen gå til odense Å ved dalum i håb om at få lidt brasen i sækken, så riggede derfor min tap frem i 11 meters længde og 1 topkit med 1 1/2 grams flåd, hvilket skulle vise sig ikke være særlig optimalt til præsentation af agnen på bunden til brasenerne, men skallerne huggede dog helt vildt (pis-pis) de blev dog hurtigt genudsat løbende, da det jo var brasen jeg kom efter idag, så 1 nyt flåd på 4 gram blev monteret, det hjalp stort set med det samme, nu kunne agnen præsenteres og holdes langt bedre samme sted, uden skallerne blandede sig hele tiden.

Så efter lidt over 3 1/2 times fiskeri kunne jeg gøre fangsten op til 18,5 kilo, og ialt 13 brasener med et snit på ca. 1,4 kilo…

Mvh.hilsen
Allan Nielsen, VENDS

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.