På tur i Sdr.næve :)

Andres og mig Andreas var i dag tadet til Sdr.næve. Hvor vi ville fiske i en lille sø, som lå i min faster og onkel´s baghave. Vi startede Kl.10.30, og stoppede nogen timer efter. Der var fisk fra start til slut, da var bare lige det problem at de max vejede 10 gram. Så der skulle vikelig mange til et Kg, så efter en 1.30 time gad vi ikke det mere. Så gik vi op i marken og gravede nogen orm. Da vi så hadede gjort det, fik vi smidt en masse foder til bunden. Også fik vi nogen støre fisk, en på vores plads. Det ga nogen gode rudskaller, heldt op til et halvt kilo. Og så mistede Anders også en lille karpe på et kilo :(. Så stoppede vi en 1 til 1 1/2 time efter.

Anders endte med 2.8kg.
Jeg Andreas endte med 7.1kg.

Alt i alt en supper hyggelig dag.

-Andreas.:)

2 replies
 1. Steen
  Steen says:

  Godt gået drenge.

  Dejligt at se at der er gang i fiskeriet, udover alle de arrangementer som I også deltager i drenge, når Nyborg Sportsfiskerforening kalder sammen.

  Vi ses på juniorlejeren på fredag så giver vi den gas hele weekenden.

  Hilsen

  Voldgravens muntre dampbarn

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.