Vissenbjerg lørdag

Jeg skulle ud og fiske i det gode vejr lørdag. Pakkede grejet til en tur til Odense Å, men da jeg landede ved Kastaniebroen var der proppet med biler og ikke et eneste sted at parkere. Kørte ind til OB´ baner, men her var også masser af biler og mennesker. Jeg opgav at fiske i åen, og besluttede at køre til Vissenbjerg i stedet for. Først hjem og hente noget andet grej, foder, grave orm, og så videre til Vissenbjerg. I Vissenbjerg var der squ også masser af folk – der fiskede. Jeg kunne ikke sidde ved stien, så jeg gik til skovsiden, fjernede lidt siv, og fik pakket take-a-parten ud med en enkelt top. I starten var der – igen – rigtig mange skaller, men efter godt en time trak der brasen ind på pladsen, og det sjove fiskeri begyndte. Jeg havde kun et par geddejagter på pladsen i dag – gedder der åbenbart ikke var særligt sultne, så de forstyrrede ikke fiskeriet på pladsen som foregående ture. Efter 4 timer kunne jeg veje fangsten til 13 kg, fordelt på 1 karusse på 800 gram, 49 brasen/skimmers, og ca. 40 skaller. En rigtig god tur til Vissenbjerg.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.