Lystfiskeriet dag 2011 / Skovsøen i Odense

Det var 3 søndag i Maj igår og traditionen tro tid til Lystfiskeriets dag.

I år var der 3 klubber repræsenteret ved Skovsøen i Odense.

Fynske Lystfiskere deltog med 5-6 seniorer og havde et lille pavilion, idet de gerne vil starte en juniorafdeling op og de havde noget spinnegrej med som interesserede kunne afprøve. De fik endvidere tilbuddet om at jeg kunne komme og undervise deres juniorer i medefiskeri, nu må vi se om de vender tilbage.

Fra OSK var der kommet 2 seniorer Dan og en makker, de sad og fiskede brasen i det ene hjørne af søen og de fangede godt. OSK havde på dagen et godt tilbud til alle juniorer, der fangede en fisk = gratis medlemsskab af klubben resten af året og en gratis 4 m. polestang.

Reijn fra Horsens og Morten Kirkegaard havde endvidere valgt at bruge dagen i Skovsøen de fiskede selv, men var ikke bange for at tale med dem der kom fordi for at fortælle om, hvad medefiskeriet gik ud på .

I den anden end (tæt på ishuset) sad undertegnede og Peter Hansen fra Bellinge Medeklub (Team Browning) og senere på dagen kom Jakob Øskov. Vi havde i løbet af dagen besøg af 25-30 juniorer, der prøvede at fiske med vores polestænger. Vi fik henvist en 5-10 juniorer til OSK standen, idet vi p.t. ikke selv har en junior afdeling. (håber at OSK´erne vil tage godt mod de nye juniorer).

Generelt havde der ikke været så meget PR for fiskeriet denne gang og det dårlige vejr med regnbyger holdte nok også mange deltager hjemme, men vi havde en god dag og der var igen juniorer der fangede deres først nye fisk.

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen – Team Browning

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.