Match-hygge

I fredags var jeg ude i stallerup sø for at fiske lidt match og 7mtr pole. Da jeg kom derud sad en af mine kammerater og fiskede efter karper så selvom han sad et godt stykke fra parkeringspladsen så valgte jeg at fiske ved siden af ham så man havde en at snakke med. Jeg havde blandet 1kg spezial angleize gardon og 2kg gros gardon noire hjemmefra og efter en hurtig udpakning gik jeg igang med pølen selvom det blæste en del. Der var fisk med det samme men de var små. Så kort tid efter gik jeg ud på match og der var fiskene betydelig større. Både rudskaller og gråskaller op til 500gr. Efter 3 hyggelige timers fiskeri ku jeg veje 16,3kg ind. Stort set alle fisk fanget på majs. Da jeg havde pakket mit grej sammen lagde vinden sig fuldstændig og søen var spejlblank :o(

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.