9,5 kilo karusser

Ville mig og en fiske kammerat over at prøve karusse søen, jeg valgte at fiske 11 meter tap med en 8`elastik i topkittet, min makker fiskede match, vi fiskede fra ca. kl 19,00 til det blev mørkt, det var meget svært denne aften at få dem til at hugge i en jævn rytme, sikkert fordi der også her har været fiskedød pga. isvinter, for de fisk vi fangede var ihvertifal vokset ca 20-25 % i størrelse, det skal man jo ikke klage over, jeg sluttede derfor kun med 4 stk karusser op til de 900 gram, min makker fik 2 stk op til ca. 800 gram, vi tog lidt billeder, og kørte hjemad.

Oven på den forrige aften lidt skuffende resultat, måtte jeg simpelthen prøve søen igen denne morgenen, nu var der jo alligevel fodret med karussefoder, pellets og majs på pladsen, men fiskeriet startede først op ved 6,30 tiden, og kørte stille og roligt den næste 2 1/2 time, med fisk ca hver 20 minut, da klokken var passeret godt 9,00 og solen brød godt igennem, havde jeg fået 7 karusser i kepnettet til de 4 stk fra aftenen før, så jeg pakkede sammen og gjorde fangsten op til 9,5 kilo, fordelt på 11 karusser op til 0,9 og 1,0 kilo, samt en albino karusse på 350 gram med røde øjne….

Maj måned er sku en klasse måned til medefiskeri…

Mvh.hilsen
Allan Nielsen, VENDS

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.