På fisketur med Claus Foss som jeg fiskede med i 1980´erne

Via medesiden var jeg kommet i kontakt med Claus Foss fra Sjælland. Vi var begge med på juniorlandsholdet der i 1985 fiskede en venskabskamp mod Vesttyskland i floden Fulda ved Kassel, nu 26 år efter skulle vi mødes igen.

Vi havde aftalt at mødes i Ækvator Sport i Odense, idet Claus gerne vil se deres store udvalg af medegrej og jeg tror at han brugte et par timer i butikken inden jeg kom kl. 12.30 (skulle lige møde min nye chef i Kolding først)

Vi havde først snakket om at prøve Langesø, men idet Claus havde fået monteret elastik i sin Albatros TakeApart, blev det til en tur til Odense Å.

Fiskeriet startede stille og roligt, Claus fik hurtigt lidt aborre og skaller inden jeg kom i gang med bolognaise fiskeriet. Han fangede endvidere 2 brasen, men så kom jeg igang ude på bolo distancen med et lille 4 grams flåd, på 3 timer fangede vi 16 fisk på bolostangen, de vejede tilsammen 12 kg.

Claus skiftede til bundmede på bolodistancen og dagens størst fisk var en brasen på 2,8 kg. Claus fangede ialt 7,5 kg den dag.

Derefter tog vi hjem til mig og fik lidt aftensmad, inden vores veje skildes igen. En dejlig hyggedag i Odense å med godt vejr og hyggeligt samvær, håber at vi får tid og lyst til at mødes igen.

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen
Team Browning

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.