Fantastisk morgenfiskeri

Hvilken fantastisk morgen at stå op og fiske suder i, jeg var ved grusgraven omkring kl 4,00 fik rigget min take a`part op i 11 meters længde, og satte karpetoppen på med tilhørende stærk hollow elastik i 2,1 mm tykkelse, selvfølgelig pga. af de snags som suderne helst skulle holdes fri fra, da sudere fighter vanvittigt på Tap.

Jeg fik hurtigt fodret op med lidt blandet guf, men fiskeriet startede meget-meget sløvt, først ved ca. 6,30 tiden begyndte der at ske ting og sager på pladsen, ikke fordi der var mange bobler idag, men fisk kom der masser af i posen de næste timer.

Vægten sneg sig op på ialt 44,5 kilo, fordelt på 44 sudere, med største fisk omkring de 1,45 kg, gennemsnittet var noget højere end sidste år jeg besøgte søen…

Lille videoklip kan ses herunder:

Mvh.hilsen
Allan Nielsen, VENDS

11 replies
 1. timpe
  timpe says:

  Just thought to get your attention…

  I have written to you Pm,d you and contacted you through your website… i would suggest you simply reply by saying that it’s a private water that you don’t want everyone knowing about… that would be fair… instead you are simply RUDE by simply ignoring people.

  That leads me to my next point / Question – as you see most people post on here to share what they are doing and how certain waters are fishing!! You appear to just post on here to show off a good photo shopped fishing trip — i wonder what the point of that is?? Other than to just pamper to your EGO…

  May i suggest (only my suggestion) that you just keep it to your wonderful website that you have!! Or don’t you get enough hits and viewers on there for your ego to handle??

  I wonder … and wonder…

  If you NEVER share (i have looked at several of your posts and its just “HEY look at me” not hey guys this place is fishing well…. (oh you did mention Odense Å , i guess this was because you had done better than others fishing there recently ??

  Well i hope you enjoy yourself and your fishing — i am more than happy to find some other spots as i would hate to see other people spoiling your glory…

  Oh and please don’t respond, you didn’t when i was being nice so why bother when i am telling you a few home truths…

  Oh and if there is a problem with the Lingo — this might help (see i am helpful) http://translate.google.com/#en|da

  Last point – how long did you have those lovely fish out of the water to get them so you could arrange them so nice for your photo — wonder how many didn’t make it ..

  Rant over

  Tim

  Moto – Life is far too short for shit..

 2. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Kan kun sige at suder vandet her er som du nævner – nemlig privat.
  Og kan næsten ikke vente til næste wekkend, der skal vi prøve et andet muligt sudervand, som også er hos et JAGTkonsortie her på fyn, der skal godt nok kæles for disse mennesker, for at få lov til at fiske bare 1 – 2 ture om året, det samme gælder for det PRIVATE stykke af den lille Å jeg fisker en del havørreder i om sommeren, men der gør 2 flasker rødvin underværker.

  Jeg syntes da selv jeg skriver lidt om fiskemetode i mine rapporter – stang , flådstørrelse, Elastik, krogagn o.ling.

  Om det er for at få hits på min egen hjemmeside, kan jeg kun sige – Nej det er det ikke, vil jo dele mit fiskeri med andre medefiskere, da vi jo ikke er så mange her i danmark, jeg elsker selv meget at følge med her på medesiden, og se hvad andre fanger og hvordan det går jer i konkurencerne, som jeg tidligere har været en del af.

  Ang. Foto sessionen, der har jeg vel fiskene oppe af vandet ca max 3-4 minutter, det betyder intet for karusser, suder, karper, da jeg i forvejen har vejet hver enkelt af de større fisk i en våd plastik pose løbene under fiskeriet.

  Tak for hjælpen med : http://translate.google.com/ # en | da, – da mit engelske ikke er særligt godt

  Knæk og bræk

  Allan

 3. moltrup32
  moltrup32 says:

  Det er godt nok nogle gode ture du har for tiden, bliver noget misundelig må jeg indrømme. Jeg har dog også fået lov til at fiske i et legendarisk sudervand som jeg ikke har fisket i i mange år, men som med alle private vande er der meget der skal gå op i en højere enhed for at det bliver til noget… Jeg kan dog godt nøjes med noget færre fisk end det antal du har fanget her:)Det er sgu klasse!!!

 4. moltrup32
  moltrup32 says:

  Jeg troede slet ikke du gad til Skanderborg med alle de gode vande du går og hygger dig i! Mht. sudervandet så har jeg været så heldig at der er en af holdkammeraterne fra floorball der har købt hus overfor søen, så det er bare kanon heldigt.
  🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.