Blandede fangster

Jeg har været på lidt blandet fiskeri den sidste uge. Efter en del regn lørdag aften, stod jeg tidligt op søndag morgen, hvor jeg håbede på at få en havørred i åen. Åen havde en fin vandføring, fiskede fra 5 til 8, uden et eneste hug – øv. Mandag efter arbejde tog jeg en tur til Vissenbjerg. Her var en del mindre brasen og skaller, men ingen bonusfisk, så jeg sluttede med 7,5 kg efter 3½ times fiskeri. Beklager det dårlige billede. Så et par overnatninger i løbet af ugen, i et forsøg på at fange en stor brasen. Den største jeg fik på land vejede 3,9 kg. Lidt hårdt at fiske om natten, og gå på arbejde om dagen.. Torsdag aften tog Jakob og jeg til en mindre sø hvor der er en fin bestand af karper, karusser og hybrider. Vi fiskede begge med take-a-part, og denne aften var jeg heldig at få pladsen hvor fiskene opholdt sig. På 2½ time fik jeg 18,2 kg karper, karusser og hybrider i nettet, største fisk på ca. 2 kg. I dag fredag skulle jeg så ned med nakken – Ulrik og jeg fik lov til at fiske i en lille sø med en stor bestand af småkarper og guldfisk. Her fik jeg ca. 70 fisk, mens Ulrik hyggede sig med omkring 130 fisk på 2½ time –hmmm….
Håber jeg kan komme tidligt op i morgen, så skal der fiskes karper med tap.

1 svar
 1. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Hej peter
  Fine fangster du har haft i ugens løb, specielt din karpe fangst, det må siges at være klasse.
  Jeg skal også op om små 3,5 time til lidt morgenfiskeri med tappen

  Mvh. Allan

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.