Årets sjoveste tur

Stod op i morges kl. 4, og ville ud efter karper og hybrider med take-a-parten. Lidt hårdt at komme op efter en aften med grillmad og rødvin – kan godt mærke jeg ikke er 40 år mere… Ankom ved søen, og efter 580 skridt kunne jeg stille medeboksen i vandkanten. Take-a-parten og cuppingkittet blev pakket ud, 2,5mm hollow, 0,20 line helt ud til krogen pga. den meget grøde i vandet, og så fodre op med Betain Mussel Mix, 4m pellets og dåsemajs ved et lille grødebælte. Karperne legede vildt i sivene, så jeg var noget spændt på om der ville ske noget på foderpladsen. Fiskene ville heldigvis gerne æde – endda noget bedre end jeg havde drømt om hjemmefra. En god blanding af rigtige karusser, hybrider og karper kom i nettet, og efter 4 timers fiskeri var det et godt tungt net jeg kunne trække op af vandet. 81 fisk i alt, med en samlet vægt på 36 kg – fantastisk morgen hvor hollowen blev godt motioneret 

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.