Fisketur i Odense Å NU MED BILLEDER

Casper Kærgaard og jeg havde i løbet af ugen, aftalt at tage en tur i Odense Å idag. Jeg foreslog at vi valgte “kastaniebros” strækket hvor der havde været gode fangster tidligere på året.

Da vi tidligt i morges ankom til broen blev vi klar over at vandet stod stort set fuldstændig stille! derfor måtte vi tilpasse vores taktik til noget rent ud sagt: nillerværk! 0,5grs propper og små kroge, samt en del metoder, så vi kunne prøve lidt af hvert. Jeg fiskede selv tap på 13 og 9m og match på modsatte side.

Efter at have pakket ud og snakket lidt frem og tilbage gik vi igang og begyndte med at fodre. et par kugler foder på hver plads og så var vi igang. Casper fik første fisk og de næste 5, inden at jeg så tog revance. Caspers fiskeri døde og så begyndte jeg at “skovle ind”, som han nu sagde om de fisk, jeg fik i ny og næ!

Vi havde fisket godt en time da Casper fik besøg af sine efterskolekammerater og lidt efter kom Simon, samt min far også forbi:) meget hyggeligt.
Fiskeriet kørte stille og roligt derudaf for mig og Casper havde det vist ikke vildt godt med det…
men så skete der noget, jeg fik en brasen på knap et kilo og Casper abede efter og fik hurtigt to i posen(brasen).

Ud over det lige udslag så skete der ikke så frygteligt mere hos casper, og jeg kunne køre sejren stille og roligt i hus(hehe).

Vi stoppede efter godt og vel 4 timers fiskeri og vægtene var:

Nedstrøms kant(Casper):Ca. 4kg
Opstrøms kant(Mig): Ca. 10kg

Tak for en god tur!:) skulle det være en anden gang.
Og tak til simon for den psykologiske opbakning(terror :D) til Casper og tak til min far for den nærende opbakning til os begge(i form af mad).

BILLEDER FØLGER SENERE.

Morten Gnalling

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.