Morgenstunden blev til det purreste guld

Selv om man havde fødselsdag den anden dag, kunne jeg ikke bare lade sådan en dejlig morgen passere uden lidt fiskeri, så tog en hurtig beslutning at tage på endnu et morgensats, denne gang efter karusser i et andet privat vand, startede ca 4,30 med at få fodret sparsomt op på pladsen med den gode gamle klassiker af foder : Z- 72 og tench fra sensas tilsat en smule rød betonfarve, riggede 9,5 meter take a`part frem med karpetop og 2,1 mm hollow elastik, og satte et 3 grams flåd på da der er ret dybt, som krog brugte jeg en str. 12, som passer perfekt til en majs og 2 maddiker som var krogagnen denne skønne morgen.

Nå – men nu til fiskeriet som startede stille og roligt op de første par timer med en del karusser mellem 400-500 gram, pludselig kroger jeg en rigtig god fisk som strækker hollow elastikken fuldstændig ud, og jeg må op og stå på fod platformen for at få vendt fisken, heldigvis lykkedes det godt, og en plastik pose lignende fisk nærmer sig forsigtigt overfladen, det viser sig at være en rigtig flot guldkarusse på 1,3 kilo og hele 45 cm i længden, de næste 2 timer får jeg 5 guldkarusser mere i posen, da klokken nærmer sig ca. 9 stopper karusserne med at hugge – som at trykke på en knap, men så kommer suderne ind i fodret (meget mærkligt), for de næste 5 fisk er sudere!!! mellem 1,1-1,5 kilo, da huggene begynder at aftage stopper jeg fiskeriet og pakker sammen godt smadret, og gør den samlet vægt op til 17 kilo.

Kan kun varmt anbefale andre medefiskere at prøve det samme, nemlig at stå meget tidligt op her i maj-juni, hvor fiskeriet efter de lidt større fisk er eminent, hvis man altså har tid – jeg tar`mig tid til det…!!!

MVH. Allan N – Vends

5 replies
  1. Peter Juul Hansen
    Peter Juul Hansen says:

    Hej Allan – lidt af en lækkerbidsken af en guldkarusse du viser frem der, den er squ flot. Og jeg vil gerne læse dine fangstrapporter (og andre fiskeres fangstrapporter), selvom fiskevandet ikke oplyses.

    Hilsen Peter

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.