Stille formiddag med take-a-parten

Planen var at stå op kl. 4 og fiske karper/hybrider. Var desværre for træt denne morgen – jeg sov et par timer ekstra, og var først klar til at fiske kl. 7.30. Det var helt klart for sent at starte fiskeriet på dette tidspunkt, fiskene kom aldrig rigtig i gang med at æde på foderpladsen, men tøffede bare rundt og skubbede lidt til linen. Fiskede med majs, maddiker, orm, softpellets – men kun enkelte fisk huggede. Formiddagens bedste fight blev leveret af en 3 kg´, der fræsede rundt, og flere gange sad godt fast i grøden. Alt i alt en stille formiddag med en samlet fangst på godt 8 kg.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.