Endelig En Fridag

Efter at have fået ny arbejdsgiver er fridage for mit vedkommende blevet en sjældenhed, så stor var glæden da jeg søndag kl. 14.00 kunne tage hjem med en fridag i bagagen. Denne fridag skulle bruges til et karpesats i min kammerats sø. Stærkt inspireret af Allan og Peter skulle dette foregå så snart der var lys. For at få mest ud af det tog jeg til søen kl. 21.30 satte boks op, lavede tackler og fodrede op med en håndfuld pellets og en håndfuld majs. Kl, 22.30 tog jeg hjem og så noget fjernsyn til kl. var 02.30 så af sted igen. Der var ikke meget lys men mere end rigeligt til udpakning af TAP i 13 mtr. 2 stk top kit med 2,3 mm hollow. dog var det for mørkt til at kunne se flådet så jeg skød lidt pellets ud og ventede ca. 30 min. Efter en halv time kom det første hug med efterfølgende tilslag udmiddelbart efter, fast fisk dog ikke en karpe men en karpe karusse hybrid. 15 min. senere fik jeg endnu en hybrid begge to blev genudsat. 3. fisk var også en hybrid dog var denne helt rød så hurtig op i bilen og hente keepnet så min kammerat kunne se denne når han stod op efter dette blev alle fisk smidt i net. Kl. ca 04.30 kom hugget jeg havde ventet på straks efter modhugget trak fisken af sted ud mod midten, men den tykke elastik stoppede fisken og 10 min. senere kom en skælkarpe på omkring 4 kilo i nettet. Dette blev min eneste karpe denne morgen men kunne tilsidst indveje 9 alm hybrider 1 rød hybrid 2 sudere samt karpen i alt 15,66 kg.
da jeg kom på arbejde i dag spurgte min chef hvad jeg havde brugt min fridag på, og da jeg viste ham billederne mente ham at jeg fortjente fredag fri, så mon ikke jeg er at finde ved søen ved første lys fredag morgen.

Med de bedste medehilsner
Lars kroun

3 replies
 1. timpe
  timpe says:

  Wonderfull write up , i can just see you trying to see the float in the dark 🙂

  Does anyone know of any public waters within say an hours drive of esbjerg where you can catch nice size (not huge) carp like these ??

  Cheers

  Tim

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.