Tryggevælde å, igen – kapitel 3.

Valget stod mellem Tryggen og Lammefjorden til 3. afdeling af klubmesterskabet i Sorø. Skulle vi træne til landsholdsudtagelsen i Lammefjordskanalerne eller ville vi hive store brasen og store vægte i Tryggevælde å. Ingen af delene skulle blive opfyldt denne dag.

Kl. 10 sad vi 9 mand ved åen. Der var ikke meget vand i åen og en svag strøm. Det var svære forhold, som Tryggen ofte kan være om sommeren. Fredagen op til havde Franz fanget 10 kg, men denne dag skulle både han og os andre, få problemer med at få noget i nettet.

Forholdene kom lidt til at ligne udtagelsen i Gudenåen. Få og små fisk inde midt i sektionen (dog ikke løjer, men rudskaller i samme størrelse), mens kanterne fik lidt større og flere fisk.

Opstrøms kant sad Laurits. Han fiskede kun med orm, og det var der flere brasen der faldt for. Både på pole og match fik han brasen, således også dagens største fisk på knap 1,5 kg. I den samlede stilling var han helt suveræn, mens hans sidemand Claus fik suverænt flest fisk (omkring 100 stk.).

De fleste fiskede TAP, bl.a. Benny og Franz som lige havde købt nye, men derudover blev der prøvet alt fra kortpole til match ved modsatte bred. Det hjalp dog ikke meget, ud over juniorerne var der ingen der fik fisk over 200 gr.

Godt midtvejs måtte Peter M. opgive på grund af sygdom, men rent fiskemæssigt gik han ikke glip af noget.

Efter fire lange timer hvor der virkelig skulle kæmpes for hver en fisk, især da strømmen i store dele af tiden døde helt ud, blev resultatet:

Plads 1: Laurits Sloth (J) 4,540 kg
Plads 2: Claus Jakobsen 1,580 kg
Plads 3: Benny Kristensen 0,520 kg
Plads 4: Bo Pedersen 2,480 kg
Plads 5: Peter Andersen 0,420 kg
Plads 6: Peter Machholdt 0,000 kg
Plads 7: Franz Thomsen 0,500 kg
Plads 8: Frederik Pedersen (J) 3,280 kg
Plads 9: Mathias Machholdt (J) 1,480 kg

Vi fik desværre ikke taget nogle billeder i dag, der var heller ikke så meget at tage billeder af, men det gør vi næste gang, hvor vi vender frygteligt tilbage.

Bo P.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.