Ishøj Open 2011 8 timer par mede

Lørdag d.18-6 blev der afholdt Ishøj open 8 timers par mede i Ringebæk. Op til stævnet var der nogen tvivl om hvilken sø der skulle bruges for at opnå Så høje vægte som muligt, hvilket lykkedes til fulde 280,68 kg i alt. vi startede med lodtrækning kl 7.00 efterfølgende kørte alle 16 hold ud til pladserne, Tim fra Esbjerg mente dog at han lige skulle have sig en dukkert da han snublede over sit keepnet, det kan ikke anbefales når man står i vand til livet, der skulle dog mere til at slå den gæve englænder ud. Kl 9.00 startede vi og hurtig kom der fisk på flere af pladserne, mest skaller efter en times tid begyndte braserne at vise sig, flere af holdene fangede flere rigtig pæne fisk, pga. salt blev der længere og længere imellem, på nær enkelte pladser hvor fiskene samlede sig og var rigtig svære at rykke, det var nok ikke en tilfældighed at det var hos Ulrik Møller og Jacob Øskov på plads 8 og hos Jon Nørregaard og Eigberg på plads 14 , de havde noget i deres foder som de kære brasen syntes rigtig godt om. De eneste som kunne rykke fisk for alvor var Ole Knudsen og Stig Thomsen på plads 3 der på den sidste time kunne hive 10 styk ind men det var for sent , med hele 75,46 kg og 69,82 kg kunne de to hold i rødt køre en sikker første og anden plads hjem, udover flere rigtig pæne brasen blev der også fanget 1 Bananskrald (Christian Wolf) og en Måge (Flemming Eriksen). Kl 17.00 stoppede vi ,og skulle mødes i ISK TIL Præmie overrækkelse KL 19.15 da de sidste ankom til klubhuset (det er vist sjældent at man bruget mere tid på at pakke sammen end på at pakke ud) desværre var flere hold kørt hjemad. Der var penge præmier og pokaler til de 3 bedste 3000. 1800. og 1200 kr. og grej til de 7 bedste, dette fine præmiebord kunne kun lade sig gøre pga. den kæmpe opbakning vi har fået STOR tak til Sport Dres, Matchcraft.dk, Fyns medesalg, Ballerup sport, Splash Danmark, Hove P/T og ISK(pokaler) Det var rigtig godt at se hold køre så langt, Jylland, Fyn og Sverige. Jeg håber at se lige så mange hold næste år og mindst lige så mange kg fisk. Dem der har billeder må meget gerne maile dem til mig
MVH Flemming Eriksen ISK

Der kommer flere billeder

5 replies
 1. Søren
  Søren says:

  Super stævne med gode præmier. Måske ku det være rart med 2 timer til at pakke ud i. Ik 2 timer inkl lodtrækning og info. Vi ses igen næste år

  Mvh Søren og Jesper

 2. ulrik møller
  ulrik møller says:

  hej eriksen super tak for et godt stævne og det er dejligt med et dags stævne og godt med fiske tid . Vi mangler de 2 mands stævner i danmark og hvor er i gode til det med at lave stævner gode præmier og pokaler. Vi kommer næste år igen og det er en god dato i laver det på. hilsen Ulrik

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.