Jels midtsø NU MED BILLEDER

Idag var vi 7 mand der mødte op ved jels midtsø i håb om lidt godt skallefiskeri på pole. Casper havde lavet pladser og vi mødes med ham kl 9 hvor der blev trukket lod om pladserne. Jeg trak en kedelig 3er men den skulle sgu ha gas. Kl 1030 gik vi igang og der blev fisket alt fra 5-6-7 mtr pole, match, slider og feeder. Men der skulle hurtigt vise sig at blive en stille dag ved vandet. Efter en times tid er det tid til store lækre grill pøller fra kokkekompagniet. Da vi vender tilbage til fiskeriet er det stadig meget stille. Faktisk så stille at jacob er den eneste der får EN fisk på pole. Resten bliver hentet på feeder og match oppe i vandet.

Jakob Hansen 1,015
Mark Reading 1,638
Søren Sørensen 2,611
Peter 0,224
Casper Kærgaard 0,325
Mathias Tolbøll 0,000
Phillih Reading 0,935

Virkelig dårlig dag fra Jelssøerne 🙁

4 replies
 1. tokio
  tokio says:

  Sidste gang, jeg var der er nu allerde 1½ år siden – Ingen bid overhovedet! Det kostede “kun” et alvorligt trafikuheld på vej hjem med 1 års sygdom til følge: derfor er jeg lidt forsigtig med Jels Søerne!

 2. Jakobssh
  Jakobssh says:

  Mathias og jeg fiskede i nedersøen i mandags på det stræk mellem vikingespillet og badebroen, der fik vi nogle rigtig store skaller omkring 400-500g. Der var også rigtig mange fisk i overfladen så jeg tror det er nedersø der er fisk i lige nu.
  Vi tog dem på 6m pole, men tror nu også en matchstang ville have været nyttig 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.