Feder udtagelse 2 runde i Ollerup Sø

Nu med flere billeder (også fra søndag!!!)

Så fik overstået 2 runden i Feder udtagelsen i Ollerup sø. Fiske bestanden i ollerup sø er brasner mest på 1,5 kg til 2,5 kg der er også mindre , skallerne kommer også og der ikke er brasner på pladsen.5 mand havde tilmeldt sig og var klar Lørdag morgen kl 7.30.Lodtrækning blev plads 1 Tim fra Esbjerg plads 2 John Eiberg Bellinge plads 3 Ulrik Møller Team Browning plads 4 Søren Sørensen fra Kolding og plads 5 ud mod søen var Elo fra Esbjerg Vejret var overskyet og der ville komme regn hele dagen. vi havde 1 time til at være klar til start og kl. 9,15 blev fiskeret sat igang. Elo var første mand til at komme i gang med braserne og det viste sig hurtigt at det var en god stime han have fået trukken hen på det gule foder. vi andre 4 fangede en gang imellem 2 til 3 fisk og her var det Søren og Ulrik som havde mere gang i den end Tim og John .Elo og Tim fiskede almindelig distance hvor John og Ulrik fiskede mest lang distance søren var både langt ude og på almindelig distance og til sidste endte han på almindelig. efter de 5 timer havde vi fundet en ny Feder Konge fra Esbjerg Elo med 52,260 kg , Søren havde 46,300 kg , Ulrik med 31,000 kg ,John med 17,300 kg og Tim med 16,450 kg. Alle var glad for at have fanget store brasner men vi frøs også da regnen stod ned hele dagen . Søndag havde vi alle brasen feber i kroppen og vi kunne næste ikke vente til at komme igang . Lodtrækning havde vi aftalt at dem som havde kant første dagen kunne ikke få kant anden dagen derfor skulle de trække først mellem plads 2,3,4 plads fordeling blev Søren på nr. 1 , Elo på nr 2 , Eiberg på nr 3 , Tim på nr. 4 og Ulrik på nr. 5. Endelig var regnen stoppet og vejret var godt. Vi kom igang igen kl. 9,15 og det viste sig med det samme at fiskeriet slet ikke kunne komme igang der var mange lange perioder hvor igen fangede noget men ialt blev det en ganske pæn dag , Ulrik vandt med 38,900 kg nr 2 var Søren med 36,020 kg nr 3 var John med 26,900 kg nr 4 Tim med 13,120 kg og nr 5 Elo ( gårsdags feder kongen ) med 13,050 kg. Lidt video:

5 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.