SIKKE EN FEST!!

Jeg havde fået overtalt min far til at køre mig ned til Odense å ved OBs baner/tiegens broen, det skulle senere vise sig at være en super god idé.

Jeg ankom til den plads, jeg havde i hovedet, efter at jeg sidste sommer havde set Anders Palisgaard fange 25kg brasen fra netop denne plads. Jeg havde derfor en idé om at jeg ikke gik tomhændet hjem. Efter at have kigget lidt på pladsen, fik jeg hurtigt stillet min boks op og pakket en enkelt fem-meter pole ud, da jeg derfor samtidig kunne få trænet det lidt efter mange TAP ture. jeg satte et 1,5 grs flåd på med en solid 14er krog.

Efter et meget hurtigt sætop gik jeg i gang med at fiske. jeg havde blandet 1kg foder og som agn var det kun røde maddiker. Det startede som forventet med nogle skaller i meget pæn størrelse(200-300gr), men efter skallefiskeri i cirka en halv time så skete der noget. Det dødede ud på pladsen og der gik cirka 10-15min før jeg fik hug igen, men denne gang var det en brasen. jeg fumlede meget med brasenen og fik den listet i nettet.
Der gik nu ikke lang tid før jeg igen havde en brasen på, den gik det lidt mere glat med og jeg fik hurtigt kroget en ny. Nu var der tur i den! herefter gik de næste 3timer med brasen-tons, det var brasener alle mellem 750gr og 3kg.

vi skulle nu have nettet op. Min far havde ringet efter min mor så hun kunne hjælpe til. Jeg var nød til at gå i vandet for at løfte nettet nedefra så vi kunne få det op, alt imens at mineforældre løftede oppe fra breden. det hele var planlagt da vi slæbte nettet op da vi var klar over at det var rigtig mange fisk og det ville tage noget tid. vi havde bredt en præsening ud og fyldt en spand med vand, så fiskene ikke fik for mange stressmærker. efter indvejningen kunne vi lægge tallene sammen og det gav så 50kg!(det var endda uden de små decimaler).

En mega god tur som jeg nok ikke glemmer lige foreløbigt.

50kg fisk er en ny PR i vægt:D

Morten Gnalling

9 replies
  1. tokio
    tokio says:

    Det er dém jeg mangler at fange endnu, Morten!
    Ihvertfald meget bedre end min tur i dag, hvor jeg vel ikke fik mere end 15-20 skaller og små aborrer!
    Finder vi en dag efter sommerferien?!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.