SIKKE EN FEST!!(Dag 2)

Efter succesen igår havde jeg aftalt med en ven at tage en restitueringstur til Ollerup, som så igen skulle vise sig at blive en meget hård fornøjelse. Jeg havde besluttet hjemmefra, at det ikke kunne være rigtigt, at de brasener kun kunne tages på feeder, så jeg havde slider-match og 6m pole pakket ud. Jeg stod i vandet og min ven med hans beskedne grej sad plantet på badebroen.

Fiskeriet startede ud med at min ven fik en brasen blot 2min efter start og jeg stod og kiggede langt efter bare et hug. Det ændrede sig dog og han fik ikke flere de næste 3 timer. Til gengæld så kom jeg i sving og fangede lidt skaller på pole og jeg fik også lidt hug på slideren. Der skete dog ikke det vilde den første 1,5 time til 2 timer. Så fik jeg endelig et godt hug på slideren, jeg gav tilslag, og der var kontakt til brasen. Jeg fik den kørt ind og kastede hurtigt ud igen, men det mærkelige var at jeg ikke fik flere hug, mit flåd drev lidt for meget tror jeg.

Jeg besluttede mig for at der skulle ske noget, jeg vidste at brasenerne var på min foderplads på langdisancen men jeg kunne ikke få dem til at hugge. Jeg fik lige pludselig en idé. jeg kastede lidt foderkugler i en stribe ind til min foderplads på 6m pole og håbede på det bedste, det var lidt et skud i tågen men jeg havde hørt om at man kunne gøre det. Idéen var selvfølgelig at man stoppede med at fodre på match og fodrede kun på pole, dermed kunne man trække fiskene ind på pladsen.

Der gik kun 15 min før der var brasen på pladsen og den første var cirka 3kg. så skete der ellers noget da jeg de næste par timer eller 2,5 kunne slæbe fisk i land. da der var gået 4-5 timer fik vi vejet min fangst ind med megen besvær og det var endnu en gang personlig rekord!! 75kg:)’

Det skal lige siges at det nok endda var mere da min vægt vejer ekstremt dårligt:). Det var også svært at tage billede…

Sikke en fest!

Morten Gnalling

9 replies
 1. tokio
  tokio says:

  Efter det der tonse-fiskeri,som I laver i det fynske, gider jeg da ikke at fiske efter det småskidt længere!Var i Esbjerg i dag – træne på dybt vand. Direkte modvind – nok ikke en gang 1 kilo – ok måske 1,5 kilo!!! – i posen efter 5 timers fiskeri. L O R T!

 2. tokio
  tokio says:

  I was only joking about our nice day out. It was never to be a day like catching bream all day! Another time, another day, another place!
  We did what we were supposed to do: some deep water training. We couldn’t help wind and weather! The fish might have foreseen the thunderstorm comming in! And I usually stick with what I set up to do! No matter how things turn out! Might have learned some new options though! F.i. never be blind to new possibilities.
  Og Gnalling – dejlig at se dig på banen igen! Du kan bare det der.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.