Trænings tur i Ollerup Sø

John og jeg var på en lille trænings tur til Ollerup sø for 2 weekend siden. det blev til en rigtig god tur hvor vi fik trænet noget bundmede og fik styr på vores foder til den kommende udtagelse . der gik ikke mere end 10 minutter så stod John og hyggede sig med store brasner og jeg kunne bare stå og kikke på ….. ellers gyngede min feder top helt vildt af skalle hug 🙁 da de 4 timer var gået havde John 47,300 kg og jeg havde 13,100 kg , bagefter kunne jeg kører john til toget igen og han havde lige fået en fin guidet tur på Fyn med store brasner .Jeg har desværre ikke haft tid til at få den rapport op før nu. Håber at det er ok …..

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.