Marielund igen igen

Vi havde længe snakket om, at ville træne lidt til landsholdsudtagelsen i Lammefjorden senere på måneden. Her har vi i Kolding en kanal som er næsten idetisk mht. bredde, dybde, og fiskebetand. Så Stallerup kanal var vores mål denne dag. Men da vi ankom til stedet den desværre tildelt groet til, og vi valgte derfor Marielund istedet for.

Her ankom vi kl.9.10 og fiskede fra kl.10.30-14.30

Der blev cupppet lidt foder, og toppet op med diverse majs, hamp, pinkies osv. og efter godt 10 min krogede jeg min første skimmers på omkring 400 g. Det tegnede godt, og der blev cuppet endnu engang på hele striben. Mathias og Morten Kirkegaard fik også hurtigt 1-3 fisk, hvor efter det døde lidt ud.. Jakob kæmpede med at kroge fiskene, indtil en større krog kom ham til undsætning.

Jeg fik skimmer nr. 2 efter godt 30 min. og mistede en 3. 10 senere. Det var ikke særlig godt, men det sket nu engang imellem.

Morten fik også et par små skimmers, hvorefter de forsvandt, og der nu skulle fisket skaller. Jeg gik ind på den korte, som altid er effektiv i Marielund. Her fik jeg skiftevis 2 skaller midt i og 2 skaller til højre(ved busken). Jakob fik også okay gang i skallerne inden foran, og nappede da også en ål her. Mahtias og Morten haltede gevaldig bagefter, ikke på grund af for få fisk, men mere en de forbipercesrede lækkerbiskener, der skabte en hvis ukoncentreret stemning hos de 2 unge drenge..

Efter 4 timers fiskeri kunne vi indveje:

Mathias Tolbøll 1,57
Morten Kirkegaard 2,85
Casper Kærgaard 5,05
Jakob Hansen 2,70

Rigtig lækker dag ved vandet, som blev afsluttet på mcd, hvor Mathias og Morten måtte give mad..

lækker lækker…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.