Hybrid ræs

Gennem min hjemmeside blev jeg kontaktet / inviteret af en gut jeg ikke kendte på forhånd til en lille fisketur, så var det bare med at melde JA TAK, han mente at søen han kender rummer en del pæne skælkarper samt karpe hybrider, vi mødes derfor og gik så ned mod søen og fandt 2 pladser som så fornuftige ud, på min udvalgte plads var der en del åkander lidt ud til siden som tappen i 9,5 meter længde lige passede over til, måske en smule farligt !! men havde dog en 2,1 mm hollow elastik i karpe toppen samt 0,18 mm hele vejen ud til krogen, min makkers plads var mere regulær med hans korte spinnestang, jeg havde selvfølgelig lavet lidt fiskemix foder hjemmefra til os med knuste ørredpiller i, samt medtaget pellets og alm majs, vi gik derfor igang med fiskeriet ved 6 tiden om morgenen, og fiskeriet startede stille og roligt med enkelte hybrider til os begge, da jeg havde fanget 29 hybrider mellem 200-500 gram på tappen, gik jeg op og riggede en 6 meter pole til da det kunne være lidt sjovt med flex på polestangen for første gang i år, det skulle jeg ikke fortryde for de næste 2 timer skovlede jeg yderligere 32 hybrider mellem 200 til 800 gram ind og i keepnettet, min makker sluttede med ialt 34 hybrider, hvilket er ret flot med en spinnestang med kun fireline på hjulet, vi gjorde derefter min fangst op til 61 ren hybrider og en samlet vægt på 19 kilo, skælkarperne så vi desværre intet til denne dejlige morgen…

Mvh.Allan N – VENDS

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.