Ferie karper

For et par dage siden valgte jeg at besøge en lokal dam, hvor jeg vidste var en del småkarper i, samt lidt større modeller, jeg satsede på tap i 11 mtr, eneste foder denne gang var 4mm pellets og dåsemajs, fik dog rimeligt hurtigt lidt små spejlkarper mellem 100-200g på krogen, pludselig efter en times tid kroger jeg en karpe der går fulstændig bananas og søger hele søen rundt i håb om den kan finde en udvej mod at blive fanget, men får den dog heldigvis vendt med retning mod fangstnettet,en flot fisk på 2,2 kg,
Fight med karpen kan ses her : http://www.youtube.com/watch?v=bZ16hi89JAY

Efter yderligere 1 time kroger jeg en ny fisk som er mere medgørlig i fighten og den vejer 1,4 kilo, de næste timer sker der ikke det store ud over en del småkarper, så vælger at trække fangsten på land og gør den op til 6 kilo samlet…

Med fiskehilsen. Allan N – VENDS

2 replies
  1. tokio
    tokio says:

    Det er aldrig nemt at fange en karpe, fordi vi her i DK ikke har så mange vande, med et tæt karpebestand! At fiske i en sø med måske 20 karpe i er svært! Der er dog vande, hvor man har en rimelig mulighed for at “være heldig”!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.