Brasen hygge

Anders og mig var en tur forbi et velkendt brasenvand i torsdags. Vi havde 4,5 time til fiskeri inden anders havde en aftale med dagplejemor. Anders havde kopieret min normale lyse foderblanding så jeg valgte at lave en helt mørk blanding for at se om det gjorde nogen mærkbær forskel. Fiskeriet startede sløvt og jeg tror der gik en time før den første brasen kom i nettet. Fiskeriet bølgede meget frem og tilbage mellem mig og anders. men den sidste time trak jeg alligevel fra ham. Da vi havde glemt en vægt kørte anders til nærmeste jem og fix og købte en men han glemte batterier :o(. Så vi talte vores brasen og der havde anders 14 fisk ca 28kg og jeg havde 27 fisk ca 54kg

Mvh Søren

6 replies
  1. Elo Kjerside
    Elo Kjerside says:

    Sådan Søren og Anders. I Kan bare det der. Jeg troede sku kun at de brasen der bliver fanget i den sø ville have mit gule klister. Men skønt med lidt brasen fiskeri i nye og næh.

    Mvh Elo

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.