Lidt billeder fra DM 2011

Lige nogle få billeder fra DM.

Ved der er flere der har taget billeder 🙂

Tak for en god og REGNFULD weekend…

Karina

5 replies
 1. tokio
  tokio says:

  Tillykke til “the Preston boys” for deres sejr(e) til DM her i weekenden.
  Det var fuld fortjent! De havde gjort deres hjemmearbejde godt og høstede af det. Og det skal være dem velundt med al den tid de bruger på forberedelsen osv!
  Vi vidste, at det ville blive et svært fiskeri, men håbede det bedste. Men at det ville blive så svært, havde ingen vel ikke regnet med.
  Det var også en sand fornøjelse at kunne se Rikard (bifald herfra) fange en del småfisk i D-sektion i går søndag, hvor mange inklusive undertegnede kæmpe en brav kamp for overhovedet at få bid! Det VAR svært – åndsvag svært og bagefter set var det vel ikke det rigtige valg at lægge et DM i et kommende specimen Put & Take, hvor der normalt ikke bliver fisket ret meget efter skalle osv!Og nok hellere ikke mere i fremtiden(!!!), som ejeren Søren fortalte! Jeg håber, at man bliver klog af skade og vælger et andet mere rimelig vand til næste DM, for ellers er vi nok nogle stykker, som vælger det fra!Det bør ikke være så svært at selv garvede konkurrencefiskere må vende tomhændet tilbage igen efter en dags intensiv fiskeri! Ikke her i Danmark. Vi har så mange gode vande her, så det bør være unødvendigt! Vi har jo så mange fisk at udlandske medefiskere kommer hertil på fiskeferie for at fange mere end de kan i deres hjemland! Så er Blue Rock nok ikke det bedste valg. Vejret kan vi ikke gøre noget ved. Det var som det var!

 2. bennymus
  bennymus says:

  jeg syntes det var ok med blue rock…Det er jo når det er svært at fårene bliver skilt fra bukkene. Se bare browning folkene. Da det var allermest trist hev de feedern frem og der kom brasnen på land. Godt gået. Tomme keepnet er dog trist. Men hvad kan man gøre. Det sker bare engang imellem

 3. John E.
  John E. says:

  Først og fremmest tak for et fint DM, jeg syntes det var rart med et stævne hvor man skulle koncentrere sig 100% hele tiden, helt klart var der pladser der var decideret dårlige, C12 om lørdagen var fx også dårlig om søndagen.
  Om der skal være DM i ler/grusgrave mere?
  Søerne omkring Davinde på fyn ser da lovende ud og det gør Farum grusgravene også den vi venter bare på dag de stopper grusgravningen. den sidste holder fx en bestand af mega gråskaller.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.