200kg brasen

I fredags var vi 2 mand der stod meget tidlig op for at komme til ollerup efter brasen. Anders hentede mig kl 04.30 og kl 6 stod vi ved søen i fantastisk dejlig regnvejr. Vi håbede vi på at vi kunne få fiskene ind på pole så vi kunne komme op på de rigtig høje vægte. Men nej det kunne vi heller ik denne dag. Da vi havde fodret op spiste vi lidt morgenmad og så gik vi igang med feederen. Jeg fiskede ca 45 mtr ude og anders ca 35 mtr ude. Den første time var det kun anders der fik lidt skaller og det var også anders der fik de første brasen men stille og roligt fik jeg også dem ind over mit foder. De næste timer går med skiftevis at trække brasen ind dog får jeg lidt flere ind anders. Måske fordi jeg presser dem så hårdt at jeg får dem op og plane og derved kan få dem hurtigere ind ;o). Vi prøver at tælle fisk og der får jeg 12 brasen og anders 11 på ca 1,5 time og sådan fortsætter det stort set indtil vi stopper kl 14.30. Anders havde idag valgt at blande ca 5kg mørkt tungt foder med lidt pellets og div agn i hvor jeg kørte med lyst sensas foder og så med en masse casters og majs. Lidt orm røg der også men størstedelen af fiskene fik vi på 2-3 majs på en 10 eller 8 krog og så 0.15 forfang. Da vi havde taget lidt billeder fik vi vejet anders fangst til imponerende 76,9kg og ny PR vægt til ham. Jeg havde lidt flere fisk og fik også ny PR vægt med 117,3kg. Tror anders havde 10-15 skaller og jeg havde 5 som alle blev fanget inde på pole. Så en rigtig fed tur med masser af slim og stinkende net. Nu er jeg også færdig med ollerup for i år. Nu går jagten ind på at sætte PR vægt i skanderborg :o)

Mvh Søren

3 replies
 1. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Jeg bukker mig sku i støvet – Det er sku godt gået i 2,
  Og stakkels Keepnet..!!

  Kan huske jeg fik 95 kilo i silkeborg langsø engang sidst i 90`erne, og der var godt nok bræk på mit stakkels net..!!

  Den vildeste fangst jeg har været vidne til, var da Ulrik M fangede 165 kilo på 5 timer i skanderborg sø til et klubmesterskab, på samme plads som der kort forinden var sat verdensrekord på dengang..

  Kan huske jeg fik 95 kilo i silkeborg langsø engang sidst i 90`erne, og der var godt nok bræk på det stakkels net..!!

  Mvh. Allan Nielsen

 2. fromsejer
  fromsejer says:

  Men er faktisk lidt skuffet over hvor mange fisk vi smed, så havde vi været en tand mere skarpe, så havde jeg nappet 100+ samt søren 150+ men det hjørne runder vi næste gang.. Men en ting er sikkert, ham søren er en hård nød at knække…

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.