VM 2011 – søndag 28/8

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Så er næsten hele holdet ankommet til Italien – Ostellato. Det viste sig at være en hård tur herned, da der blev kæmpet med regnvejr (og lidt is og nyfaldet sne i Fernpasset) og en hel del trafik, og afkørsler der blev misset, så folk kørte over Fernpasset i Østrig.
Stig og undertegnet kørte fra DK fredag ca kl 18.00, dog med nogle stop og ca 3½ times søvn undervejs. Samt ca. 1100 km i regnvejr og masser af kraftige lyn om natten. Vi ankom hertil ca kl 20.30 lørdag aften. Ole Haugnes og Kasper Kærgaard ankom ca 22.30, og Ulrik og Simon ca kl 23.00 De var alle 4 kørt fra DK ca kl 05.00 lørdag morgen.
Peter larsen ankommer søndag aften. Peter Braasch, Rene og Kasper Struck ankommer mandag.

Søndagen er brugt til at kigge på selve konkurrencevandet. Samt var henne og se en lille lokal konkurrence, der blev afholdt ved træningsstykket. Der fik gutterne en del info om selve vandet mht agn, line og flådstørrelse.

Så står det ellers på at få, og få hvilet lidt ud, og få tjekket op på grejet.

TAP´s blev også målt – UHH ikke godt for alle –
13,09 cm dur ikke 🙂

Håber at kunne få lagt lidt billeder op fra hver dag.

Karina

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.