Karpesjov på TAP

  NY
 • 0

Min barsel er ved at være overstået, og derfor skulle jeg da lige afsted en sidste gang inden arbejdet kaldte.

Det blev endnu engang en tur til karpesøen, da den dels ikke ligger så langt væk, og dels burde give et par sjove timer.

Nu har jeg været der et par gange, og jeg var derfor væsentlig bedre forberedt end de andre gange.

Først og fremmest var elastikkerne skiftet ud med de kraftige modeller og tacklerne var bundet på 0,24mm nylon. Det ene tackel blev rigget op med en serie 100 str. 14, mens den anden blev rigget op med en B983 fra Kamasan. På det ene tackel bandt jeg et bait-band fast i tafsen, så jeg kunne fiske hårde pellets.

Vel ankommet til pladsen blev der forsigtigt cuppet en 2-3 kopfulde pellets, døde maddiker og forfoder på hver plads. Foderet var 50-50 Browning Mussel Mix og et karpefoder jeg havde i overskud fra Merida 2010.

Jeg havde målt dybden til omkring 80 cm, og jeg valgte så at fiske med ca 15 cm slæb på begge tackler.

Der var action fra starten af, dog primært af mindre spejlkarper på en 2-300g, men efter et stykke tid fik jeg et godt hug, og elastikken tonsede ud af kittet. Jeg fik bremset fisken inden elastikken max’ede ud, og lidt efter gled en fin hybrid på ca. 1,5 kg i nettet.

Fiskeriet kørte fint fra kl. 6-9, hvorefter det gik lidt i stå. Bobleskyerne sladrede dog om at der var fisk på pladsen, og jeg gav det et par timer mere og fik da også et par stykker af de gode fisk.

Jeg endte med ca. 11,5 kg da jeg pakkede sammen omkring kl. 11. Ikke dårligt for en dags fiskeri 🙂

3 replies
 1. Claus Jakobsen
  Claus Jakobsen says:

  Sådanne søer findes absolut også på sjælland!

  Der bliver bare gået meget stille med, hvor de er placeret..

  Flot fangst iøvrigt Rikard. Det må blive fangst i den størrelse næste gang, istetdet for Næstved kanal! 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.