Morgentur efter suder – MEN…

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Her de sidste par måneder har der godt nok været fuld damp på kedlerne på arbejdspladsen, det kommer nok også til at ramme mit fiskeri resten af året – Snøft

Så derfor skulle der medefiskes lidt igen på denne første lørdag i september , og denne gang efter suder som er den art jeg har fisket mest efter i år, og efter et par dårlige ture den sidste måned uden de helt store resultater skete der endelig lidt denne gang, startede med at fodre kl. 05,00 på 11 meter tap med det sædvanlige – majs, pellets og et par kilo foder, og det varede da heller ikke længe før det væltede op med bobler fra pladsen, af mystiske årsager var der dog ikke den mindste bevægelse på mit flåd, selvom jeg forsøgte at placere flådet midt i bobleskyerne, måske var det blot en UV undervands jæger der var på togt 🙂 Nå men efter en times tid forsvandt boblerne næsten helt og jeg fodrede derfor med endnu et par kugler, effekten af det var tydelig idet der hurtigt dukkede nye bobler op på pladsen, heldigvis begyndte suderne endelig at røre på sig de næste godt 3 timer, hvor jeg landede 9 flotte suder mellem 1,3 – 2 kilo hvorefter fiskeriet dør lige så langsomt ud, gav dog tilslag på 3 fisk uden den mindste modstand.
Hmm – når da også kun lige at beslutte at ville gi fiskeriet cirka 10 minutter mere, da jeg pludselig kroger et mindre diesel lokomotiv af en fisk, for den vidste sku godt hvordan JEG skulle stresses, for den spurtede direkte ind mod brinken med de udhængende grene under vandet, heldigvis vendte den om af sig selv, og fightede videre ude på det åbne vand så 1,05 mm elastikken blev spændt ud til sit absolute max, måske var det de store finner fra den flotte fisk der gjorde fighten så intens, heldigvis gik luften dog ud af ballonen og jeg kunne lande denne dejlige og flotte guldkarusse/ guldfisk med slør på 1,2 kilo og 42 cm, efterfølgende stilnede fiskeriet fuldstændig af og var blevet rigtigt godt fiskemæt, så den samlede vægt blev gjort op til nøjagtigt 15,2 kilo…

Mvh.Allan N – VENDS
www.allans-medeside.dk

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.