Odense Å

    NY
  • 0

Så fik jeg mig endeligt taget sammen til en fisketur efter arbejde. Jeg havde udset mig Odense å, bag ved OB´s baner. Der havde jo været fint fiskeri for et par uger siden til Odense å stævnet.

Der var stadig meget strøm i åen, så jeg riggede et 5 gr rundt pole flåd op, på en 11 meter Tap. Foderet jeg blandede var VDE G5 + Terre de Rivere, i blandingsforhold 50/50. Der kom godt med madikker, hamp og lidt majs i foderet.

Jeg kom igang med fiskeriet kl 16, jeg cuppede 5 kugler foder fra start, og der gik ikke mere end 10 min, før at den første skalle kom i nettet. En fin skalle på 100 gr, ja tak. Og så kørte det ellers jævnt i løbet af eftermiddagen.

Hvis jeg bare sørgede for at få fodret, så var fiskene der ellers hele tiden. Jeg fik ikke kun skaller, det blev også til 3 stk rimter, hvor af den største var 1,3 kg. Jeg fik også rigtig mange fine skaller på 250-300 gr, super flotte fisk.

Da klokken var ved at være 19, var det tid til at få vejet fiskene inden det blev for mørkt. Det kunne blive til 12 kg fisk i alt. Så det var virkeligt en kanon dag i åen, kan klart anbefales.

Simon

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.