Årets fisketur !!

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Min kollega og jeg havde i lang tid snakket om at tage drengene med på fisketur. Endelig fandt vi en dag hvor det kunne lade sig gøre. Vi mødtes først ved ”skallesøen”, og fangede en spandfuld småskaller der skulle bruges til ålefiskeri. Herefter forbi MAC og hente en pose hamburgere. Og så til søen hvor der skulle fiskes igennem. Da vi landede ved søen gik ungerne i gang med hamburgere, og Michael og jeg pakkede grej ud. 5 stænger til ål agnet med små skaller og orm – planen var at fange et søuhyre,- og en enkelt stang med method-feeder. I løbet af efter middagen kom et par karper/hybrider på land med method-feederen, og ungerne fangede en stak småfisk med sænkenettet. Vi fiskede til det blev mørkt – mærkede desværre intet til ål, med der var godt gang i sænketnettet, og ungerne havde det squ sjovt. Bemærk specielt det sidste billede: Nikolai havde fået ”stuearrest” af sin far fordi han var lige rigelig vild, og han skulle sidde på fiskestolen og køle lidt af. Han sad og legede med et kamera, og fik taget et fantastisk billede af sine kammerater….

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.