Den sidste

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Søndag den 9 okt var vi 7 mand der var mødt op ved søgård sø for at fiske den sidste. Efter en lang gåtur med grej stod vi ved en helt vindstille sø. Lodtrækningen blev plads 1 gnalling, 2 ole, 3 søren, 4 mikkel, 5 feederkongen elo, 6 mark og 7 tim. Da vi gik igang var der stort set fisk til alle fra start. Alle startede på match på forskellige distancer. Men med tiden kom fiskene også ind på pole hvor der blev fisket 6-7 mtr. Det skulle vise sig at blive meget tæt fiskeri mellem alle fiskere dog med den absolut bedste mand som vinder :o). Vi fiskede “kun” i 3,5 time da vi alle efterhånden frøs RIGTIG meget. Vandet var ik mange cm varmt :o) og det var begyndt at storme meget. Indvejningen endte således:

Søren 8,772kg
Tim 7,810kg
Elo 6,016kg
Gnalling 5,929kg
Mark 5,504kg
Mikkel 5,122kg
Ole 3,777kg

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.