Gamle venner og fantastisk fiskeri .

Det har været en fantastisk uge , en blanding af at møde gamle venner og super fiskeri i det dejligste vejr . Tirsdag morgen ringede telefonen , og jeg blev nået overrasket da en en frisk stemme sage det er Dan , hvordan går det din gamle mede bøsse 🙂 det var sku onkel Dan fra mede ligaen. Jeg startede med at fiske meget tidligt ,efteråret 1982 i en alder af ti år . To år senere fiskede jeg mit første stævne i Køge , det John ( talking head ) der stød for det med Lars Ole på siden som klubbens stjerne , senere kom Brøndby Lars og far til. Året efter var der fuld program med fiske stævner i hele lander. Det var Lars Ole og John der hjalp mig , og en stor tak skal lyde til dem. Lars Ole hang meget ud med Dan, Ole, sten ,Kris osv . I skrivende stund må jeg knibe en lille tåre 🙂 der er så mange minder. Fra de to bænke ved tryggevælde å fra, Vallensbæk søerne , Grindsted , Viborg , Sønderborg , Nyborg , osv . Osv . Det var med Lars Ole og fiskeligaen og fuck det var sjovt . Så der var mange minder der kom frem da Dan ringede. Jeg skulle ud at fiske samme dag , bilen var pakket . Så det blev til at jeg fiskede i Ishøj. Vejret var godt , mange fisk og en masse snak om gamle dage. Fredag gik turen igen til Ishøj vejret var endnu bedre , der var endnu flere fisk , og Jesper høge kom forbi samt en masse nye folk jeg ikke kendte , men fik hilst på og tak for den fine velkomst. Lørdag blev det så tid til at besøge Næstved havde en aftale med Peter en junior fra sorø og hans lille bror de skulle købe nogle gamle stænger. Og jeg skulle fiske i åen, havde læst at fiskeriet var fantastisk. Vejret var igen super, super. Men der var lige en lille sten på vejen , jeg havde glemt mine næt 🙁 . Fuck fuck. Nå men så måtte jeg Jo klare mig uden . Der var godt gang i åen , så ville fiske tap valgte et to grams flåd og en mellem blød elastik , og det var ikke lige det der skulle bruges. Jeg prøvede med et 4 grams plade flåd og en lidt tykkere elastik . Efter en times fiskeri sad jeg med 8 grams flåd , som var overbelastet med to gram og den tykkeste elastik jeg havde . Så kørte det og jeg flåde store skaller ind i fem timer , der skulle rigtig meget foder til og massere af mejs. Lige pludselig stod der en nydelig ung mand og spurgte og jeg var Claus ? Det var så Claus den lokale mede stjerne . Vi fik en god snak og ordnet verdens problemer , Inc. de udfordringer dansk mede fiskeri har. Jeg ser frem til at Claus invitere til hygge stævner i norvember. Det var lige nogle historier fra ugen der er gået , næste uge starter mandag med en tur til Lyngby . Som afslutning på denne lille beretning , vil jeg benytte lejligheden til at takke nogle menesker der har hjulpet i min junior tid . En stor tak til John , formand Køge mede afdeling. Min chauffør igennem 6 år Lars Ole. Tak til mede Nils for tre fantastiske sommerferier og et væld af små pakker , sendt fra Grindsted til Herfølge . En stor tak til onkel Dan og mede ligaen for god underholdning og gode tip. En stor tak også til de hold jeg fiskede på Viby og Hvidovre mede team . Og de menesker der stod bag og hjalp til.

2 replies
 1. Bjarne
  Bjarne says:

  Hej Claus og alle i “gamle” medefiskere. Det er dejligt at læse at der stadig er gang i jer. Bliv endelig ved med at skrive på medesiden, så vi andre kan følge med i hvad der sker. Jeg er p.t. ikke så god til at få skrevet på siden (for meget arbejde, familie mv.) men læser siden flere gange dagligt. Kan I have det godt.

  Med venlig hilsen

  Bjarne Johansen

 2. tokio
  tokio says:

  Jeg var med til DM i Blue Rock i år og havde fornøjelsen af at hilse på både Dan, Ole og Wally.
  Det var enormt hyggeligt og sjovt at mødes med disse mennesker igen. Vi havde så meget sammen i de første år, hvor medefiskeriet i danmark eksploderede.
  Mede Niels, som altid var tilstede. Købe mider, det sidste grej.Grejpræmier osv.
  Mange stævner rundt omkring. Både steder med mange fisk – Skals Å, Grindsted Engsø ,Odense Å, men også andre mere udordrende – Ry Å, Nyborg.
  Fiskevandene har ændret sig, men det gode kammeratskab består!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.