Sensas challenge super finale beretning man!

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
 • 36
 • 37

Her kommer en lille beretning om hvordan turen til det nord franske forløb :)Vi vare blevet tilmeldt senssas challenge super finale som skulle afholdes i Abbeville i Frankrig. Dette er verdens største fiske konkurrence, med i alt 1056 deltagere. Vandet som blev brugt er Somme kanalen i nærheden af Abbeville. Andreas, Kasper og jeg selv startede tidligt ud om lørdagen, fordi vi kørte med trailer. Af den grund måtte vi holde en fart på 80 km/t hele den 1200 km lange tur til Abbeville i Frankrig. Vi fik kontakt med Stig og Karina senere i Belgien. Søndag ankom vi i samlet flok og fik os anbragt i vores lejede hus. Dernæst inspicerede vi et stykke af A sektionen, hvor vi også valgte at tilbringe første trænings dag om mandagen. Vi valgte et sted af A sektionen, hvor kanalen er meget bred ca. 50-60 m. vi fiskede her kort pole, 11-13 meter tap og bolo. Stig fik 7 fisk, Victor 11, Kasper 1 og Andreas 0. Her skiftede strømmen fra at komme fra højre til at stå helt stille til at løbe fra venstre og dernæst skifte igen.
Tirsdag fik vi et vejr omslag hvor vi gik fra 25 grader og blå himmel til 15 grader og med regn. Vi valgte her at placere os på en af sektionerne som tilhører C-stykket. Her var Kanalen noget smallere og man kunne fiske i midten med en 13 meter Tap. Her sad Andreas nedstrøms, dernæst Kasper, Stig også undertegnede. Her fik jeg selv en lille skalle og en lille døbel eller rimte (som vi alle fik en af den dag) samt 12 aborre, som på pladsen lige så snart man cuppede jokers i. Andreas fik 15 fisk, Kasper 12 og Stig fik en lille døbel også en fin brasen.
Onsdag Trængte vi til at fange nogle fisk. Der gik rygter om at der var godt med fisk inde i Abbeville hvor kanalen løber igennem. her lå strømmen til at vi skulle bruge 20-25g pladeflåd, som var noget mere end vi havde prøvet de to andre steder. Der var nu rigtig godt med fisk. Kasper havde denne dag nedstrøms kant, dernæst mig selv, Stig også Andreas. vægtene lå som følgende: Kasper 4,2 kg Victor 12,00 kg Stig 4,5 kg og Andreas 2,6 kg.
Torsdag havde vi aftalt at sætte os inde i byen endnu en dag, men efter at have inspiceret endnu en sektion af C-stykket valgte vi at sætte os her. Det var i nærheden af en stor båd som lå fortøjet til land. Vi havde sat os på ydersiden af et sving, hvor Stig og jeg som sad længst nedstrøms fandt at der var en kæmpe forskel i dybden, hvor Andreas og Kasper havde en mere plan dybde. Her fiskede jeg selv 11 meter og de andre noget i samme stil. Denne dag endte med at Kasper fik en Døbel på 1,5 kg og Andreas fik en Brasen, stig og jeg selv blankede.
Fredag var der galla, hvor vi kunne se og afprøve nyhederne fra sensas (TAPs o.s.v.) og nyde den gode franske mad hmmmmmmmm. Selvfølgelig mødte vi største delen af de franske fiskere fra sensas, som stod for stævnet. Denne aften opdagede vi hvor stort stævnet var. Gallaen foregik i et kæmpe telt hvor der var siddepladser til alle deltagende fiskere, som lå på 1056. der var live band under maden og der var en rigtig god stemning blandt alle.
Lørdagen. Nu skulle konkurrencen i gang fiskeriet ville starte ved 13 tiden og man måtte stille grejerne op når man ville sådan var reglen så det gav os en masse tid 🙂 Vi sad i følgende sektioner: Victor A, Stig B, Kasper C, Andreas D. Denne dag var bedste resultat Stig som lavede en 3ér i del-sektionen med 4,8 kg, hvor han faktisk førte det meste af tiden, men blev så taget inden om!! Kasper klarede sig også rigtig godt i sin sektion hvor han fik en fisk. Andreas og jeg selv fik ingen fisk. Jeg sad på plads 105 hvor kanalen er bredest. underheavybaiting fik jeg kastet ca. 70% af foderet ud som bestod af 4 kg super black fra sensas og 3 kg ler. også fik jeg også toppet op med jokers. Men som skrevet fik jeg ingen fisk, men det var der en del i min sektion som ikke gjorde. Min højre sidemand slår mig ved at han lige hiver en lille fladfisk et kvarter før tid. Har aldrig hørt en franskmand gå så meget amok over sådan en lille fisk…. jaja fed dag.. nå-
Vi kunne hurtigt blive enige om at det bare gjaldt om at få en fisk i nettet uanset størrelse. For der var mange, som blankede og næste dag ville vise sig at blive endnu værre.
Søndagen. Sad vi i samme sektioner. jeg selv havde bare rygget mig otte pladser, så jeg nu sad på plads 97 i A sektionen. Efter lørdagensfiskeri vidste jeg at det nok ville blive endnu sværere fiskeri og det blev det. I stedet for at heavybaite som jeg havde gjort dagen før cuppede jeg nogle få kugler ud og toppede op med jokers. Jeg startede ud med et to gramsflåd, men da strømmen tog til endte jeg på et 15 grams pladeflåd. jeg blankede endnu en dag, men det gjorde 14 mand ud af de 16 i sektionen nu også. sektionen blev i dag vundet af en lille aborre syyygt! De andre gik det heller ikke godt for den eneste som fangede fisk var Andreas som nåede at få en brasen og nogle mindre skaller. Jeg tror aldrig nogensinde jeg har set så mange 0 på en vejeseddel før!
Til præmieoverrækkelse var det ingen overraskelse at se tre franske hold på podiet. Os selv team sensas DK har lidt at indhente hvis vi skal nå toppen. Da vi endte på en 209 plads… for satan!
🙂

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.