Træning i Vissenbjerg

    NY
  • 0
  • 1

Efter 10-15 års fiskepause, har min ”gamle” fiskekammerat Alex købt en stak medegrej, og skal i gang med medefiskeriet igen. Vi er begge meldt til stævnet i Vissenbjerg, så vi ville bruge lørdag på en omgang træning i søen. Jag ankom lidt før Alex, og valgte at sidde på skovsiden af søen, da her var behagelig rygvind. Jeg satte mig på den allerbagerste plads i håb om at kunne lokke en enkelt karpe på krogen ved at fiske tæt på sivkanten. Da jeg var klar til at fiske, ankom Alex, og satte sig på pladsen ved siden af, hvor der fiskes ud i søen. Jeg startede op med at cuppe lidt foder ud, og efter kort tid var de første skaller og små skimmers i nettet. Efter en halv time var Alex også klar, og kom i gang med fiskeriet. Efterhånden fik Alex godt gang i fiskene, og flere og flere pæne brasen kom i netposen, mens jeg selv måtte nøjes med skaller og skimmers. Inden fiskeriet startede, blev Alex nød til at tape en skade på sin take-a-part (han faldt over stangen på den første fisketur for en uge siden..), – efter 3 timer kunne stangen ikke klare mere, og han var nød til at stoppe fiskeriet. Efter 3 timers fiskeri til Alex og knap 4 timer til mig selv, blev der vejet fisk og taget billeder. 5,9 kg til Alex, og 5,3 kg til mig – må sige Alex gjorde det godt efter så mange års pause, og en knækket stang  Taktikken er hermed klar til stævnet om et par uger, hvor vi håber på lige så godt vejr som lørdag.

5 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.