Bademesteren :-)

Der har været mange gode ture på det sidste , og i søndages gik turen til tryggevælde å. Stedet hvor jeg startede med at fiske i 1981. Ballerup michael og jeg valgte at fiske på skovstykket . Da der lige fortiden bliver fældet træer , var den lille vej ind i skoven åben. Men det er stadig ikke det nemmeste sted at komme til , med det hele vær var det også den dag . Lunt , ikke en vind og helt stille i skoven fantastisk:-) der var til at starte med med en frist strøm . Så der blev lagt an til tap fiskeri . Jeg hade tænkt mig 13 meter , men Michael som er en snug grundig ræv. Fortalte mig at der var 10 til 15 cm dybere på 11 meter , så det blev 11 m og to grams flåd. Hos mig var der gang i store skaller fra start , og de første to timer gik det pænt stærkt, der efter blev strømmen svagere og fiskene mindre . Så jeg ville pool fiske for at sætte tempoet op. Det gik også fint indtil ………. Det som turen nok vil blive husket mest for , selv om vejret var fantastisk og fint med fisk (dog ingen brasen) som jeg sad der og hev små skaller ind , tabte jeg en og selv om jeg havde lagt en pæn afstand til Michael skulle jeg da ha den fisk . Så jeg lænede mig frem over for at tage min lille fisk , kan i så gætte hvad der skete ? Mit højre forben sank igennem sivene og ned i mudderet , og Claus bademester Foss tog hovedspring ud i åen 🙂 der var ikke nået der gik i stykker , Michæl fiskede min box op , jeg tog tre gennem våde trøjer af og to nye på som Michæl hentede oppe i bilen . Sjovt nok da jeg skulle sætte min box op igen , fandt jeg min lille skalle i sivene. Efter denne friske lille bade tur i tryggevælde å forsatte fiskeriet små to timer . Min samlet vægt på 11,8 og michael lidt mindre. Dejlig dag i godt selvskab og super fiskeri. Det vil nok være på sin plads lige at sige tak til Michael , for hjælpen efter min bade tur.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.