DM i Gyrstinge / Haraldsted / Sorø i August 2012

De har desværre ikke kunne nå dette inde for tidsrammen den 31.10.2011 og da ingen havde søgt DM på Sjælland har Peter og Bjarne sat alle sejl ind for at komme med dette til medemødet.

Sorø V/ Peter Machholdt og Bjarne Johansen vil gerne søge om DM i Gyrstinge / Haraldsted sø (måske en sektion i Tuelsø) . Det vil komme på plads efter medemødet da der ikke har været tid nok til det.

Det vil blive anden weekend i August den 11 – 12 . Program vil komme senere.
Det vil blive 1 sektion i Haraldsted sø og 2-3 i Gyrstinge Sø, det er her hvor der godt kan en sektion i Tuelsø ved Sorø.

Jeg må ligge dette op for Bjarne da han ligger syg . Peter Machholdt er med til mødet i morgen så han ved hvad Bjarne og ham har talt om.

Jeg skulle sige dette fra Bjarne :
Bjarne Johansen ønsker i fremtiden at hjælpe medesektion og klubber med DM , da han ønsker en pause med at fiske DM . Han vil gerne hjælpe med de praktisk ting , så klubberne følge sig trygge med at lave de arrangementet . Derfor har han arbejdet med dette projekt med Sorø omkring DM og et andet stævne for fremtiden i dette område.

2 replies
  1. Eriksen
    Eriksen says:

    Det vil sgu være super med et DM i Gyrstinge/Haraldsted.Vi ved af erfaring at Gyrstinge og Haraldsted fisker super i sensommeren så der er absolut ingen grund til at fiske i strandsøerne/tryggen.,Vi trækker vores forslag ang. DM tilbage

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.