Kolde fisk i Vissenbjerg

    NY
  • 0

Minus 3-4 grader mellem lørdag og søndag, og koldt og klart søndag. Alligevel måtte jeg lige en tur til Vissenbjerg. Jeg valgte en af de nye pladser på skovsiden. Der havde været fisket på strækningen ved stien om lørdagen, og jeg ville gerne fiske en plads der ikke var fodret på. Grejet blev hurtigt stillet op og take-a-parten med en enkelt top blev rigget til. Fiskeriet var sløvt i starten – hvad der også kunne forventes med den kulde, og vand der var klaret meget op. Efter 3 timer med forsigtige hug blev det for koldt at sidde i skyggen, og jeg pakkede sammen. 51 skaller og 21 skimmers med en samlet vægt på 4,2 kg – ikke så godt som for en uge siden. Tydeligt at se at fiskene ikke kan lide nattefrost, så temperaturen må gerne stige lidt inden næste weekend.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.